43350_11941202_YMMijn ervaring met de bedrukte Max Tassen van Maxtassen.nl
Enkele dagen geleden heb ik een bestelling geplaatst op de website Maxtassen.nl, omdat ik voor mijn bedrijf tassen wilde laten bedrukken met mijn bedrijfslogo. In deze review lees je hoe ik het plaatsen van een bestelling bij deze webshop heb ervaren, zodat je meer inzicht krijgt in het feit of het plaatsen van een bestelling ook iets voor jou is.

Pluspunt: Maxtassen.nl heeft een groot aanbod
Als je naar de website Maxtassen.nl gaat, zie je direct dat deze webshop een groot aanbod van vele diverse tassen heeft. Zo kun je niet alleen kiezen voor de standaard plastic tas met bedrukking, maar kun je zelfs rugzakken en sporttassen laten bedrukken. Door het grote aanbod kreeg ik de mogelijkheid om de perfecte tas te laten bedrukken.

KC4164_13_P 1262_KC2364_48

Een duidelijk bestelproces

Als je eenmaal een goede tas hebt gevonden bij Maxtassen.nl, een onderdeel van relatiegeschenken, start je met het bestelproces van de website door op de betreffende tas te klikken en de stappen te volgen. Hoewel ik had gedacht dat het bestellen van bedrukte Max Tassen erg lastig zou zijn, was dit absoluut niet het geval van tassen bedrukken. Ik volgde simpelweg de stappen, vulde de juiste gegevens in en stuurde mijn logo naar Maxtassen.nl. Omdat je als klant verder vrij weinig hoeft te doen, was ik al snel klaar. En toen ik even een vraag had over de afmetingen van mijn logo, nam ik contact op met een medewerker van Maxtassen.nl en werd mijn vraag meteen op vriendelijke wijze beantwoord.