image (37)Een tijd geleden, of beter gezegd al bijna een jaar geleden, had ik erg veel overgewicht. Ik besloot toen om het tot mijn doel te maken een marathon te lopen en wilde een polo bedrukken bij maxpolos.nl. Dat klinkt allemaal erg gek, maar ik zal het allemaal wel even uitleggen.
Ik was altijd al wat zwaarder en het was niet gemakkelijk om hiermee om te gaan. Ik probeerde van alles op af te vallen, maar uiteindelijk werkte niets echt op de lange termijn. Dus besloot ik een ander doel te nemen; het lopen van een marathon. Ik dacht namelijk dat als ik dit zou doen, ik veel zou moeten sporten en vanzelf gezond zou gaan eten. Ik besprak dit toen met een vriendin en zij vond het zo een goed idee dat ze het samen met mij wilde doen. Ze gezegd, zo gedaan. We hebben elke week samen getraind en het ging allemaal goed.
Ik merkte bovendien vanzelf dat ik gezonder begon te eten, en de pondjes vlogen eraf op een gegeven moment. Hierdoor werd ik natuurlijk nog gemotiveerder.

45375_9238081 (1)45287_9231094Extra steun zoeken

Mijn man wilde me graag steunen en ook de partner van mijn vriendin stond achter ons. Daarom wilden zij graag een poloshirt aanschaffen met onze namen erop, die ze tijdens de marathon zouden kunnen aandoen. Ik vond dit een top idee. Ik wilde daarom een polo bedrukken bij maxpolos.nl. Ze hadden hier prachtige shirts en je kon zelf de tekst of het ontwerp kiezen dat je erop wil. Wij hebben de shirts dus enkele weken voor de marathon besteld en we hadden ze al snel in huis. Ze zagen er erg goed uit! En je gelooft het nooit, maar mijn vriendin en ik behaalden de tweede en derde plaats. Apetrots dus!