45592_full colour budget (2)Ik heb sinds ruim 3 jaar mijn eigen bedrijf en ben erg blij dat ik redelijk wat succes had tot nu toe. Dat is ook dankzij de mogelijkheid om pennen te bedrukken bij maxpennen.nl. Dit klinkt wellicht gek, maar ik zal jullie in dit artikel uitleggen hoe dat komt. In het eerste jaar was ik nog een eenmanszak. Ik runde het bedrijf helemaal zelf en ik kan jullie vertellen, dat was heel erg veel werk.
Eigenlijk vind ik dat ondernemers niet in hun zaak moeten werken, ze moeten juist leiding geven. Maar als je nog maar als eenmanszaak werkt heb je die luxe niet. In het begin heb ik daarom heel erg veel uren gemaakt en me vooral veel met marketing bezig gehouden. Laten we namelijk even eerlijk zijn. Het maakt niet uit hoe goed je bent en of je de beste dienst biedt die er maar bestaat, als je niet voldoende aan marketing doet, ga je toch niets bereiken.

image (26)291_5170_902883_03 copyWerknemers inhuren

Op een gegeven moment ging het zo goed met het bedrijf dat ik werknemers moest inhuren. Maar ik wilde een goede werkgever zijn. Ik weet hoe verschrikkelijk het is om voor een slechte baas te werken en ik wilde mijn werknemers tevreden houden. Op een gegeven moment kwam ik dus op het idee om als blij van waardering mijn werknemers mooie pennen cadeau te geven voor het schrijven van brieven en dergelijke. Ik vond na een korte zoektoch al snel dat ik pennen kon bedrukken bij maxpennen.nl. Zo gezegd, zo gedaan. Ze waren al snel in huis en mijn werknemers waren er erg blij mee. Kortom, iedereen die pennen nodig heeft kan ik het alleen maar aanraden om deze bij maxpennen.nl te bestellen. Een uitstekende service!