Wolky--1732-Bryce-500--01-v1Het merk Wolky sla ik nooit over als ik aan het winkelen ben, op zoek naar mooie nieuwe schoenen of laarzen. Ik ben namelijk altijd enthousiast over de duurzame kwaliteit en de goede pasvorm. De schoenen zitten bovendien heerlijk zacht aan je voeten. Voor dit artikel neem ik de Wolky enkellaarsjes onder de loep: wat zijn leuke modellen en welke stijlen in laarsjes vind je van dit merk?

Wolky--559-Chico-800--01-v1
Enkellaarsjes: multifunctioneel in gebruik

Het handige van enkellaarsjes is dat je ze – op hoogzomer na – het hele jaar door kunt dragen. Ik heb altijd wat van dit type laarsjes in mijn schoenenverzameling, want ik ben een sportief type en niet iemand die voor elke gelegenheid, feestje of boswandeling meteen bijpassend schoeisel tevoorschijn tovert.

Ik heb altijd een paar stoere enkellaarsjes die tegen een stootje kunnen en een wat eleganter model voor een casual look met skinny jeans die toch verzorgd is. Waarom juist Wolky goed bij mij past? Wolky laarsjes zijn gemaakt van materiaal dat lang meegaat, de ontwerpen en kleuren zijn mooi en goed te combineren met allerlei kledingstijlen.

Wolky--7985-Dersim-400--01-v1
Soorten Wolky laarsjes

Ik noem hier de verschillende modellen enkellaarsjes die Wolky momenteel in het assortiment heeft:
– Sportieve veterboots in leuke kleuren, van slank sneakermodel tot wat robuustere uitvoeringen met mocassinnaad
– Er zijn mooie leren Wolky enkellaarsjes met een standaardhak of met een kunststof sleehak
– Ook vind je hippe laarsjes met een veter eromheen gedraaid, met gespen of sierstiksels
– Heel leuk zijn de korte laarsjes in naturelkleurig leer in cowboystijl
– Voor een gekledere outfit kun je gaan voor elegante instaplaarsjes met elastiekinzet