Zoals jullie weten ben ik gek op shoppen, ik hou me hier dagelijks mee bezig. Ik kom eigenlijk altijd wel met de leukste verjaardagscadeautjes en ik verras mezelf ook erg vaak. Shoppen is gewoon echt een hobby geworden, natuurlijk ga ik niet buiten mijn budget maar alles wat er wel binnen ligt is mooi meegenomen! Een tijdje geleden was ik namelijk op zoek naar het perfecte cadeau voor mijn broertje, hij wordt achttien jaar dus dit cadeau moest perfect zijn. Hij zegt erg vaak dat hij wil beginnen met rijlessen en dit leek mij wel een leuk cadeau. Ik kon natuurlijk niet zijn hele rijbewijs betalen maar een paar lessen zou een leuk begin zijn! Ik ben toen gaan zoeken naar goede rijscholen en uiteindelijk kwam ik uit bij rijschool Bladel, ze hebben een erg hoog slagingspercentage en ik hoorde veel positieve verhalen over ze. Ik besloot om mijn broertje vijf lessen te geven en daar is hij super blij mee! Hij was helemaal verrast want zo’n leuk cadeau had hij niet verwacht.

Hij heeft het erg erg naar zijn zin!

Inmiddels heeft hij de lessen al gehad en vond hij het super leuk. Hij had een erg leuke rij instructeur die hem veel leerde. Hij heeft zelf al meer lessen gekocht en hij kan niet wachten tot dat hij zijn rijbewijs heeft! Rijschool Bladel is in ieder geval een echte aanrader!