apple watch 5 bandjes

Bij je Apple Watch 5, waar jij zo trots op bent, kun je allerlei accessoires kopen. Ze maken het horloge nog veelzijdiger en nog gemakkelijker in gebruik. Een van de meest verkochte accessoires bij de Apple Watch zijn de Apple Watch 5 bandjes. Door te switchen van bandjes, pas jij het bandje aan de gelegenheid aan. Siliconen voor als je sport en leert voor de zakelijke afspraak.

Goede pasvorm

Met meerdere bandjes kun jij je Apple Watch 5 steeds om je pols houden

Het liefst heb en houd je steeds je Apple Watch om. Een siliconen bandje is echter niet ideaal als je een belangrijke afspraak hebt. Kijk bij de Apple Watch 5 bandjes naar een alternatief voor als je meer zakelijk gekleed gaat. Ze zijn er volop, onder meer van merken als Shop4, Otter Box en Laut om er slechts een aantal te noemen. Je kunt voor een bedrukking kiezen op het bandje en je hebt Apple Watch 5 bandjes van siliconen, leer, metaal en ook roestvrij staal.

Groot aanbod

Kies je eigen sluiting en uit een van de vele beschikbare kleuren

Ook wat betreft de sluiting van het bandje van de Smart Watch 5 is er veel te kiezen. Van druksluiting tot een gesp of klittenband, het is er net als magneet en met vouwsluiting allemaal. Ook het kleurenpalet kan gerust breed genoemd worden, terwijl de bandjes voor de Apple Watch 5 er zijn in de maten one size, small, medium en large.