slavenarmbanden

Een armband is een erg leuk cadeautje om te geven en te krijgen. Wat nog leuker is, is als je het cadeautje uniek maakt, zo kan je bijvoorbeeld een armband graveren. Je kan het cadeautje op deze manier heel persoonlijk maken. Je kan er een persoonlijke boodschap op zetten, de datum van een verjaardag of jubileum, een naam en je kan er zelfs foto’s op graveren. Het graveren maakt een permanent opschrift in het materiaal, waardoor het er door de jaren heen niet afslijt. Om het nog persoonlijker te maken kun je ook een handgeschreven boodschap op een armband laten graveren. Denk bijvoorbeeld aan de herinnering van een persoon en laat bijvoorbeeld een tekstje die je oma heeft geschreven graveren op een armband. Je kan het lettertype en de lettergrootte helemaal aanpassen naar jouw wens. Je kan zelf selecteren waar op de armband de tekst komt te staan. 

Gegraveerde armband als cadeautje 

Het is erg leuk om een gepersonaliseerde armband als cadeautje te doen. Een gegraveerde armband kan je erg persoonlijk maken door er bijvoorbeeld een naam of datum op te zetten. Verras je man, kind, moeder of oma met een gepersonaliseerde armband!Het is erg leuk om op een jubileumdatum op een armband te laten graveren en deze cadeau te doen op die dag.  Zo kan je een armband met daarop je trouwdag aan je man of vrouw cadeau doen. Je kan ook een foto laten graveren op een armband. Dit maakt het erg leuk om bijvoorbeeld een foto van een leuke herinnering van jou en je beste vriendin cadeau te doen aan haar. Zo heeft ze altijd een tastbare reminder aan deze leuke herinnering. Zoek je dus nog een uniek en persoonlijk cadeau? Laat een armband graveren!

Medische armband graveren 

Je kan ook een armband graveren met een medische reden. Bij deze armbanden staat dan ook het teken van het medische alert logo in het rood afgebeeld. De medische armbanden zijn bedoeld om medische gegevens te tonen. Denk aan allergieën, nierproblemen, hartproblemen, epilepsie, dementie, medicijngebruik enzovoort. Deze medische gegevens kun je op de armband laten graveren zodat omstanders en medisch personeel in een noodgeval jouw medische gegevens kunnen zien. Dit kan erg belangrijk zijn en invloed hebben op het behandelplan in zo’n noodgeval wanneer jij zelf niet kan reageren.  

Verschillende soorten armbanden 

Er zijn ontzettend veel verschillende materialen en vormen armbanden waar je uit kan kiezen. Zo heb je gevlochten leren armbanden met metalen details. Daarnaast heb je metalen armbanden, kralen armbanden, siliconen armbanden, nylon armbanden en ga zo maar door. Van deze armbanden zijn er veel verschillende variaties. Je hebt bijvoorbeeld leren armbanden die zijn gevlochten, gewone normale leren bandjes, leren bandjes die zijn bedrukt met een print enzovoort. Ook van de metalen armbanden bestaan er verschillende designs. Zo heb je schakelarmbanden met grote, kleine, dikke en dunne schakels. Ook kun je kiezen in welke kleur je de armband graveren wil.  

Wil je graag een armband laten graveren? Neem dan eens een kijkje op de site van Shoppe.nl.