Vandaag wil ik het eens hebben over ballonnen met logo. Op de site van Maxilia kun je zien tussen het ruime aanbod dat je ook nog eens tussen een zeer ruim aanbod in ballonnen kan kiezen in elk gewenste kleur. Ik ben een feestje aan het organiseren voor als mijn zusje gaat afstuderen. Ze heeft er zo hard voor geknokt dat ik in de grote garage van mijn ouders een feest ga organiseren en alle vrienden en vriendinnen van mijn zusje ga uitnodigen als verrassing. Ik ben natuurlijk de juiste persoon als het gaat om versieringen en cadeaus, en daarom ben ik wederom tevreden met mijn zoekopdracht voor het vinden van perfecte ballonnen.

Laat dat feest maar beginnen

En wel de ballonnen met logo, ik heb in verschillende kleuren ballonnen laten bedrukken met een leuke tekst. Toen deze binnen waren ben ik direct gaan kijken hoe het eruit zou gaan zien. Natuurlijk heb ik alles verstopt en moet ik alleen nog op zoek naar een speciaal cadeau. Een cadeau dat haar altijd zal herinneren aan haar afstuderen. Met de erg grote bestelling ballonnen kun je de straat wel mee versieren grapte mijn moeder toen zij zag wat ik had besteld. En dit betekend dat wij het erg leuk kunnen gaan versieren waar niemand om heen komt. Wat een voorpret hebben wij gehad. Verrassingen zijn eigenlijk elke keer opnieuw leuk om te doen!