Het onderwerp van vandaag is Code 95 opleidingen. Mijn man is vrachtwagen chauffeur, en het was zover binnen een maand moest hij een code 95 opleiding hebben behaald. Anders werd hij ontslagen door zijn werkgever. Helaas is de opleiding voor mijn man en ik erg prijzig. Gelukkig was het bijna zijn verjaardag. Vele familie leden vroegen aan mij, wat een leuk cadeau was voor zijn verjaardag. Ik vertelde hen over de opleiding, die hij moest behalen. Zodoende hebben mijn zus, moeder, vader en ik geld neergelegd, voor zijn opleiding. Ik kreeg de opdracht om een goede verkeersschool te gaan zoeken. Mijn zoektocht begon op het internet, en daar eindigde het ook al vrij snel. In een mum van tijd kwam ik terecht op de website van Wesseldijk. Wesseldijk is een verkeersschool, die les geven in deze opleiding. De prijs viel ook binnen het bedrag, dat iedereen per persoon wilde uitgeven. Natuurlijk belde ik Wesseldijk meteen op, om een afspraak te maken voor de lessen.

Een top cadeau!

Eindelijk was het zover mijn man was jarig! tijdens de taart vertelde wij over het cadeau, en hij was er super blij mee! Hij kreeg tranen in zijn ogen van blijdschap, dat was erg mooi om te zien! Een paar weken later heeft hij de opleiding ook behaald. Hier zijn wij samen erg blij mee, want hij kan nu blijven werken bij zijn huidige werkgever. Eindelijk hebben wij weer rust!