Je bent vaak sneller op je bestemming met een brommer als je vaak rijdt in Leiden. De investering in een goede snorfiets of bromfiets kan groter zijn dan je gehoopt had, dan ga je op zoek naar een goedkope manier om toch een scooter aan te schaffen. Zoals je weet kan goedkoop later duurkoop blijken, daarom leggen we de verschillende mogelijkheden naast elkaar om te bepalen wat de beste deal is. Ga je een tweedehands scooter kopen, of is een nieuwe scooter leasen een slimmere optie? Lees snel verder voor de populairste mogelijkheden om in Leiden goedkoop een scooter te kopen.

Weet je nog niet welke scooter bij jou past? Kijk dan op www.fastfuriousscooters.nl, de webshop met de beste keuze in scooters met de scherpste prijzen van Nederland.

1. Een tweedehands brommer kopen in Leiden

Je kunt een occasion kopen, bijvoorbeeld via Marktplaats. Als de prijs erg laag ligt moet je ook zeer voorzichtig zijn, want dan is er vast een reden waarom de scooter zo goedkoop is. Houd er ook rekening mee dat je vaak geen garantie hebt, onderdelen kunnen (bijna) versleten zijn en de onderhoudskosten kunnen hoog oplopen. Tenzij je erg technisch aangelegd bent kun je beter die tweedehands scooter laten staan.

Goedkoop een brommer

2. Een budget retro scooter kopen

Als je eigenlijk een Vespa scooter wilt kopen maar je hebt niet het geld voor dit luxe merk kun je ook een goedkope budget retro scooter kopen. Hoewel ze hun best doen om de scooter op de echte Vespa te doen lijken kun je de kwaliteit gewoon niet met elkaar vergelijken. Je krijgt waar je voor betaalt, kunststof in plaats van staal, mindere kwaliteit onderdelen en oudere technologie. Voor dagelijks gebruik kun je beter investeren in kwaliteit.

3. Online een snorfiets of bromfiets aanschaffen

Via internet kun je vaak goedkoper dezelfde scooter kopen die je bij een scooterwinkel in Leiden hebt zien staan. Online winkels hebben vaak minder onkosten maar wel met levering door heel Nederland. Bekijk zelf het verschil via www.fastfuriousscooters.nl, de online scooterspeciaalzaak met scherpe prijzen en uitstekende service.

4. Een nieuwe scooter leasen

In plaats van nu een tijdelijke scooter te kopen en door te sparen kun je het ook meteen goed aanpakken door een scooter op afbetaling te kopen. Met een scooter betalen in termijnen kun je direct kiezen voor kwaliteit, controleer uiteraard de voorwaarden want geld lenen kost geld. Vaak is de meerprijs voor de rente interessanter dan nu een goedkoop alternatief kiezen.

5. Goedkoop een brommer kopen in Leiden

Als je de verschillende opties naast elkaar legt zie je dat je moet opletten met tweedehands scooters omdat je hier later steeds opnieuw kosten voor zult maken. Een budget scooter is vooral voor mensen die weinig kilometers maken, niet echt voor mensen die moeten vertrouwen op hun scooter. Online kopen is meestal goedkoper, door een scooter te leasen kun je snel op een nieuwe en goede scooter rijden.

Bekijk het complete assortiment bromfietsen en snorfietsen direct op fastfuriousscooters.nl, de online scooter specialist met optie voor kopen en leasen.