Is iemand binnenkort jarig, maar ben jij het zat om altijd geld te geven in een envelop? Dan is het goed dat je op dit artikel bent uitgekomen. We zullen hieronder namelijk een aantal tips geven als het gaat om een origineel cadeau voor iemand zijn/haar verjaardag. Hierdoor weet je zeker dat je punten zult scoren zodat je niet voor verrassingen komt te staan en dat is natuurlijk wel zo prettig.

Een bon geven 

Als je toch geld wilt geven, is het aan te raden om te kijken naar de mogelijkheden om een bon te geven. Een bon kun je namelijk voor diverse winkels aanschaffen waarbij het zelfs mogelijk is om bijvoorbeeld een Fashion Cheque aan te schaffen. Hiermee kun je in verschillende winkels shoppen waardoor je het net iets persoonlijker maakt dan het geven van geld in een envelop. Het is bij de cadeaukaarten zelfs mogelijk om een leuke boodschap erop te schrijven waardoor je jouw cadeau personaliseert.

Bloemen met een bon

Als je voor een persoonlijk cadeau wilt gaan, is het zeker aan te raden om eens te kijken of je een bloemetje kunt geven met daarbij een VVV-bon. Let op, niet iedereen vindt bloemen leuk en om deze reden is het goed om dit eerst uit te zoeken. Als je dit namelijk niet doet, zul je negatieve reacties krijgen en dat wil je natuurlijk voorkomen. Om deze reden is het goed om dit eerst uit te zoeken.

Vraag directe omgeving voor tips

Als je een cadeau voor iemand wilt kopen kan het lastig zijn omdat je niet weet of iemand daadwerkelijk het product leuk vindt. Om deze reden is het goed om te kijken naar de mogelijkheden die hierbij gepaard gaan zodat je zeker weet dat je een goede keuze zult maken. Vraag bijvoorbeeld de partner van de betreffende persoon voor tips. Op basis hiervan zul je gegarandeerd slagen voor het halen van een cadeau.

Haal het met meerdere mensen

Als je een duur cadeau wilt halen is het goed om te kijken of je met meerdere mensen geld in kunt zamelen om zodoende een cadeau aan te gaan schaffen. Hierbij is het goed om eerst te bepalen met hoeveel mensen je een cadeau wilt aanschaffen zodat je vervolgens met het geld een leuk cadeau kunt uitzoeken voor de persoon in kwestie. Hierdoor kan je een groter cadeau geven aan de persoon die het krijgt.