Ben je op zoek naar speelgoed dat jong en oud en zowel jongens als meisjes samenbrengt dan ben je vast op zoek naar een Playmobil aanbieding. Dit uitgebreide speelgoedmerk bestaat sinds 1974 en dat maakt het ook goedkoop, want je kunt veel van Marktplaats kopen. Daarnaast zijn er regelmatig leuke kortingen op de nieuwste sets. Alleen omdat er zoveel van zijn, zie je al snel door de bomen het bos niet meer. Bij welke winkels moet je kijken om het goedkoopste uit te zijn?

Speelgoed

Playmobil Nederland
Er zijn het hele jaar door Playmobil aanbiedingen bij winkels zoals het Kruidvat, Intertoys, Wehkamp en Blokker. Dit is dan op bepaalde sets en kan 8% zijn maar ook bijvoorbeeld 50%. Zoek je een bepaalde set die nooit afgeprijst is? Soms is er ook voordeel op het hele assortiment. Bijvoorbeeld op Black Friday, een dag waarop je vaak kunt profiteren van aanbiedingen als 3 halen 2 betalen of zondagkortingen van 10% bij Intertoys. Houd de folders in de gaten.

Online bestellen of naar speelgoedwinkel?
Op vergelijkingssites zoals Google Shopping zie je in één oogopslag de laagste prijs voor iedere Playmobil set. Zo geef je nooit teveel geld uit. Is de set nog niet in de aanbieding dan is het zeker de moeite waard om er even op te wachten. Er kan bijvoorbeeld wel 35 euro verschil zitten tussen de prijzen bij diverse winkels. Ook zie je direct of het vanwege de verzendkosten de moeite waard is om naar de winkel te gaan of niet.