leuke online veilingen

biedveilingenIk wil vandaag een website aan jullie introduceren waarvan ik weet dat jullie die gaan waarderen. Zelf ben ik hier nu al meerdere malen op geweest, dit steeds met succes. Omdat jullie deze misschien ook willen uitproberen zal ik vertellen hoe hun concept werkt. Deze website informeert de bezoeker namelijk hoe biedveilingen.nl te werk gaat. Er wordt uitleg gegeven hoe de drie verschillende soorten veilingen werken, te weten:

  • Hoe je een product met korting kunt kopen als je niet wint;
  • Wat een win limiet is;
  • De soorten bied tactieken die je kunt hanteren.

Hier vind je dus vele leuke online veilingen. Deze website is van origine een zogeheten “Penny Auction”. In het Nederlands betekent dit centveiling, waar alle producten op deze website goedkoop geveild worden. In Nederland is dit concept nog relatief onbekend, vandaar dat ik jullie hier meer over ga vertellen. Het is voor sommige niet duidelijk of je maar één bod kunt plaatsen of meerdere. Ook of je meerdere biedcredits tegelijk bieden, dit wordt dan ook allemaal nader uitgelegd via biedveilingen.nl.

leuke online veilingen

Hoe werken de drie soorten veilingen?

Je kunt leuke online veilingen winnen op drie verschillende manieren: 

unchartedStandaardveiling 
De standaard veiling kun je herkennen aan het “1 cent” logo. Iedereen kan aan deze veiling mee doen en je kunt gebruikmaken van het autobieden.
Nagelbijterveiling 
De nagelbijterveiling kun je herkennen aan het “nagelbijter” logo. Net als bij de standaardveiling kan ook bij de nagelbijterveiling iedereen mee doen. Om het echt heel spannend te maken kan je bij de nagelbijterveiling geen gebruikmaken van het autobieden. Je moet dus handmatig bieden door op de biedknop te klikken.
Broekieveiling
Een broekieveiling kun je herkennen aan het “Broekie” logo. Je kan alleen aan deze veiling meedoen als je nog niet eerder iets heb gewonnen.