italiaans pakket cadeau

Zonnebrillen zijn niet geschikt alleen voor in de zomer, maar ze kunnen ook in de winter enorm handig zijn. Voor degenen die vaak onderweg zijn, of het nu met de auto of met de fiets is, is een zonnebril cruciaal om zich te beschermen tegen het felle zonlicht en reflecterende wegdelen en signalering. Dit maakt zonnebrillen een fantastische keuze als promotiemiddel dat dan ook het hele jaar door gebruikt kan worden. Je kunt zonnebrillen bedrukken met een bedrijfslogo of -naam of zelfs met een webadres als je dat zou willen.

De keuzes die je kunt maken bij zonnebrillen bedrukken

Er zijn verschillende mogelijkheden als het gaat om zonnebrillen bedrukken. Je kunt kiezen uit verschillende monturen, glazen en materialen. Aanbieders bieden een groot assortiment aan, waaronder verschillende kleuren en tweekleurige schema’s, evenals opties voor donkere en lichte of zelfs reflecterende glazen. De beschikbare materialen variëren van plastic tot duurzame opties, zoals bamboe. Wil je als bedrijf groen ondernemen en uitstralen dat je ook groen onderneemt? Dan is de keuze voor bamboe zonnebrillen de beste keuze.

Zonnebrillen bedrukken en de opties die je hebt

Als het gaat om zonnebrillen bedrukken zijn er meerdere mogelijkheden. De pootjes van zonnebrillen zijn ideaal voor uitingen, zoals een bedrijfsnaam, webadres of het logo van je bedrijf. Er is ook de mogelijkheid om op een beperkte ruimte of de hele zijkant van de zonnebril iets te laten bedrukken. De kosten zijn relatief laag en je hoeft ook geen gigantische hoeveelheden te bestellen wanneer je voor het promotiemiddel kiest. Daardoor zijn ze een interessante optie als relatiegeschenk dat zich onderscheidt van het traditionele aanbod, zoals sleutelhangers en lanyards. Ook als promotiemiddel kan een bedrukte zonnebril uitstekend dienst doen.

Met relatief lage kosten je bedrijf promoten

Zonnebrillen zijn dus een veelzijdige en praktische keuze als relatiegeschenk dat het hele jaar door gebruikt kan worden. De opties voor zonnebrillen bedrukken zijn enorm en je kunt bedrijfslogo’s, namen en webadressen laten bedrukken. De kosten zijn relatief laag en je kunt ook in kleinere aantallen bestellen. Je hoeft dus geen forse investering te doen als je met behulp van het voorwerp de zichtbaarheid van je bedrijf wilt vergroten. 

Zonnebrillen kun je ook op bepaalde momenten uitdelen. Je kunt bijvoorbeeld een doos zonnebrillen meenemen wanneer je een beurs bezoekt of je deelt ze uit op het moment dat je een open dag organiseert. Of je geeft je bezoekers een zonnebril mee wanneer ze een webinar hebben bezocht. Ook als relatiegeschenken doen zonnebrillen het altijd goed terwijl je natuurlijk zonnebrillen bedrukken en kunt toevoegen aan pakketjes die je naar klanten verstuurd.

Hoeveel zichtbaarheid heb je met zonnebrillen bedrukken?

Een voorwerp laten bedrukken is een investering die niet te meten is. Je kunt dus geen analyse maken wat je investering exact heeft opgeleverd. Het is wel een feit dat je met zonnebrillen je zichtbaarheid enorm kunt vergroten, omdat een zonnebril die gedragen wordt altijd prominent in zicht is. In tegenstelling tot sleutelhangers en keycords. Daarom is zonnebrillen bedrukken een betere optie als je op zoek bent naar mooi en handige promotiematerialen. Frisbees passen bij dezelfde tijd van het jaar als zonnebrillen. Je kunt ook een frisbee bedrukken voor hetzelfde effect.