Wanneer je een product wilt laten bedrukken zijn er een aantal dingen om op te letten. Zo zal de prijs van Zonnebrillen laten bedrukken afhankelijk zijn van een aantal factoren. Een van deze factoren is de hoeveelheid producten die je van plan bent te bestellen. Wanneer je in een keer een grotere hoeveelheid producten laat bedrukken zal de prijs per product lager liggen. Afhankelijk van het soort product is zal er in veel gevallen ook een minimum aantal producten zijn dat je kunt bestellen. Mocht je een kleinere hoeveelheid producten willen laten bedrukken dan is dat zeker iets om op te letten. 

Het aanvragen van een monster 

Wanneer je een product gaat laten bedrukken is het een goed idee om voordat je een bestelling plaatst eerst een monster aan te vragen. Op deze manier kun je controleren of het product aan de eisen voldoet en van goede kwaliteit is. Ook kun je zo gelijk de kwaliteit van de bedrukking zien. Hoe het aanvragen van een monster precies werkt is verschillend en afhankelijk van het bedrijf. Bij bedrukken.nl kun je een onbedrukt monster gemakkelijk retourneren wanneer je besluit om een bestelling te plaatsen voor dat product. Wanneer je ervoor kiest om een bestelling te plaatsen hoef je niet voor het monster te betalen. 

De levering van de producten

Als je eenmaal hebt besloten om producten te laten bedrukken dan wil je deze waarschijnlijk zo snel mogelijk ontvangen. Het kost echter wat tijd om alle producten te laten bedrukken. Daarnaast moet er ook rekening worden gehouden met de tijd die het kost om alle producten in te pakken en te verzenden. Het is daarom het beste om producten die bedrukt moeten worden ruim van te voren te bestellen. Op deze manier weet je zeker dat je de producten op tijd binnen zult hebben. Mocht het toch voorkomen dat je de producten binnen een zeer korte tijd nodig hebt is het in veel gevallen wel mogelijk om een spoedorder te plaatsen.