cola snoep

cola snoepHelaas is de kerst alweer voorbij. Echter betekent dit voor de meeste dat zij mooie cadeaus hebben gekregen. Ik kan jullie vertellen dat ik enorm verwend ben. Ikzelf hou vooral van praktische cadeaus. Deze kan ik namelijk blijven gebruiken en zo heb ik er steeds weer plezier van. Echter had ik ook een leuk snoeppakket ontvangen. Soms ben ik dan ook een enorme snoepkont dus was dit een aangename verrassing.

Wij hadden dit jaar in plaats van met sinterklaas, deze keer tijdens kerst lootjes getrokken. Hierdoor moest je het gedicht natuurlijk enigszins aanpassen, echter was dit dan ook wel weer een uitdaging. Zo kreeg ik dus van degene die mij had een snoeppakket. Hier zaten dan ook allemaal lekker dingen in zoals drop, lolly, winegums en andere dingen. Omdat ik zo’n pakketje zo schattig vond, vroeg ik naderhand waar hij het gekocht had. Mijn broer vertelde dit via Toversleutel gedaan te hebben.

toversleutel

Ik ging de volgende dag direct naar de website

Ik was natuurlijk erg nieuwsgierig wat zij allemaal nog meer hadden. Vandaar dat ik zo snel mogelijk naar de website ging en zelf eens alles ging bekijken. Ik moet zeggen dat Toversleutel een erg groot assortiment heeft. Nooit geweten dat een online snoepwinkel zo veel keuze kon hebben. Ik was dan ook benieuwd naar de levertijd, je wilt natuurlijk wel vers snoep. Vandaar dat ik contact had opgenomen en dezelfde vraag aan hun stelde. Zij vertelde dat het slechts enkele dagen duurt voordat je de bestelling binnen hebt.

strooigoed

Dit is dus niet alleen ideaal voor kerst of sinterklaas maar ook voor kinderfeestjes of Pasen. Vooral de kinderfeestje kunnen hier goed gebruik van maken. Je kunt namelijk zelf iets moois samenstellen en dit geven aan alle kinderen.