cocktail maken

cocktail workshop breda

Omdat ik goed kan opschieten met mijn collega’s gaan we om de zoveel tijd iets leuks met elkaar doen. En omdat er een van die collega’s laatst dertig werd, waren we van plan om iets speciaals te doen. Wij waren van plan om een activiteit als cadeau te geven. Zo waren we dus uitgekomen om een cocktail workshop Breda te doen. Dit omdat zij hier zelf woont. Gelukkig heeft zij een groot huis want de workshop was in totaal voor elf mensen. Omdat we als enige waren die daar kwamen zeiden wij van te voren dat ze wel een goede bodem moest hebben.

cocktail experienceToen degene van Cocktail Experience kwam die de workshop zou geven wist zij al gelijk dat we cocktails gingen maken. Deze persoon had namelijk zelf alles mee wat hier voor nodig was. Om enkele dingen op te noemen: een cocktailkaart, glazen, sappen, fruit en natuurlijk alle andere benodigde ingrediënten.

Een leuke avond onder collega’s

cocktail makenIk moest van te voren wel aangeven welke workshop er gedaan moest worden. Degene die ik gekozen had, heet Exclusief. Wil jij de andere bekijken dan moet je even naar cocktail-experience.nl gaan. De trainer van de workshop was erg vriendelijk en hij maakte van te voren voor iedereen een lekker drankje. Vervolgens gingen wij aan de slag, dit ging bij de een beter als bij de ander. Natuurlijk maakt dit niks uit, het ging immers voor de plezier. Dit hebben wij dan ook zeker gehad! Het was wederom een leuke avond met de collega’s.