Geboortekaartje

geboortekaartje tweelingGegroet allemaal, ik ben vandaag in een hele bui. Iemand binnen mijn familie is vorige week namelijk bevallen en heeft een tweeling gebaard. Zelf wist ik dit niet, zij hadden dit namelijk geheim gehouden. Alleen mijn neef en zijn vriendin wisten wat het geslacht was en hoeveel het er waren. Toen ik thuis het geboortekaartje tweeling kreeg, schrok ik mij dan ook een hoedje. Ik kon toen ook niet snel genoeg mijn fiets pakken en op kraamvisite gaan. Ik was erg benieuwd hoe de twee wondertjes eruit zagen.

GeboortekaartjeOmdat het kaartje zo origineel was, vroeg ik dan ook aan mijn neef bij welke drukker hij deze besteld had. Hij vertelde mij dit online gedaan te hebben, namelijk bij Kisscards. Hij vertelde dat je hier twee opties had, allereerst kun je een kaartje kiezen uit hun assortiment, als tweede kun je er eentje zelf ontwerpen. Dit kan heel eenvoudig via de website, zij hebben hier namelijk een heel fijn programma voor. Eigenlijk wijst het zich allemaal vanzelf. Maar jullie willen natuurlijk wel weten waarom hij uiteindelijk voor deze firma gekozen heeft.

Ga voor dat perfecte kaartje!

KisscardsHet is natuurlijk gemakkelijk om een vooraf gedrukt kaartje te nemen. Gelukkig staan er op kissgeboortekaartjes.nl dan ook erg veel. Deze zijn allemaal onderverdeeld in verschillende thema’s zoals stoer, hippe, dieren etc. Je hebt ook de opties om het zelf te ontwerpen. Dat is dus de reden waarom mijn neef en zijn vriendin voor Kisscards gekozen hebben. Zelf een geboortekaartje tweeling was voor hun een must. Helaas was het niet mogelijk om hier een afbeelding van toe te voegen. Wel zal ik andere afbeeldingen toevoegen om jullie toch een beeld te geven.