openslaande-deurenHebben jullie je wel eens afgevraagd of je woning er niet veel beter zou uitzien met mooie garagedeuren? Dat dachten wij dus ook en daarom hebben we laatst contact gezocht met Different Doors Openslaande deuren specialist.
Wij hebben een erg ruime garage en een mooie lange oprit. Openslaande deuren voor de garage leek ons dan ook ideaal. Maar dan moet je natuurlijk wel een aanbieder vinden die hier een goed staaltje werk van maakt. Dat is niet altijd makkelijk, want tegenwoordig zijn er erg veel bedrijven die wel erg veel praatjes hebben, maar verder steekt er niets achter. Dit wilde ik dan ook vermijden.
Dus moesten we op zoek naar een bedrijf dat wel erg goed is. Ik weet nog dat ik een aantal maanden geleden langs een huis reed van een kennis, en hier hebben ze ook openslaande deuren in de garage geplaatst. Dat wilde ik ook. Ik ben dus gelijk een bezoekje gaan brengen aan deze kennis, om haar te vragen door wie ze deze deuren had laten plaatsen. Zij wees mij toen op Different Doors Openslaande deuren specialist.

bedrijfsdeuren

Een eenvoudige keuze

De deuren zagen er zo goed uit en het was ook zo goed geplaatst, dat ik geen moment twijfelde aan de vakmanschap van dit bedrijf. Ik ben dus gelijk naar de website gegaan en heb ze toen opgebeld. We hebben toen een afspraak gemaakt voor een vrijblijvend adviesgesprek.
Mijn man was er ook onder de indruk van en ze waren tevens erg vriendelijk. Ze hebben ons bovendien het advies gegeven om voor houten deuren te kiezen, vanwege de uitstraling en de duurzaamheid. Dat leek ons een goed idee. We hebben dan ook gelijk een bestelling geplaatst!