Advies bij het shoppen? Dat is waarom jullie mijn blog lezen toch? Vandaag heb ik namelijk weer een leuke tip voor jullie! Ik had laatst namelijk een verjaardag en daar heb ik een leuk cadeau voor uitgezocht! Dit ga ik vandaag met jullie delen en daar heb ik erg veel zin in. Een tijdje geleden was mijn nichtje namelijk jarig en daar heb ik het perfecte cadeau voor gekocht. Mijn nichtje zit op zwemles en daar verteld ze me regelmatig erg leuke verhalen over. Ze vertelde me laatst dat ze zwemmen super leuk vindt en ook regelmatig met haar moeder naar het zwembad gaat om beter te leren zwemmen. Omdat ze toen bijna zeven jaar werd ben ik op het internet naar een leuk cadeautje dat met zwemmen te maken heeft gaan zoeken, een kinder bikini leek mij wel wat!

Ze was er erg blij mee

Ik wilde natuurlijk wel een kinder bikini van hoge kwaliteit voor haar kopen en daarom ben ik goed op het internet gaan zoeken. Na goed zoekwerk kwam ik uit op de website van 4 Active Kidz, hier kan je allerlei mooie bikini’s kopen voor leuke prijsjes. Ik heb er dan ook maar meteen een besteld en daar heb ik geen spijt van gehad. Ik heb het cadeautje inmiddels al aan mijn nichtje gegeven en ze was er super blij mee. Ik ben blij dat ik haar blij heb kunnen maken en dat mijn zoektocht naar het juiste cadeau weer geslaagd is!