apple_magsafe_autolader (1)Als je een Macbook hebt, dan wil je hier natuurlijk zo voorzichtig mogelijk mee omgaan. Laten we namelijk even eerlijk zijn, die dingen zijn verre van goedkoop. Toch had ik laatst een adapter van Magsafe nodig.
Het zit namelijk als volgt. Ik was bij een vriend op bezoek en mijn laptop van Apple ging natuurlijk mee. Ik werk namelijk van huis uit, maar dat houdt ook in dat ik vaak ook werk op vrije dagen van een ander. Met andere woorden, ik moest dus ook werken toen ik op bezoek was bij mijn vriend.
Ik had dus mijn laptoptas mee en alles wat erbij behoort, inclusief mijn oplader natuurlijk. Zo lang gaat de accu van een Macbook namelijk jammer genoeg niet mee. Het is echter zo dat mijn vriend twee katten heeft en die zijn nog niet echt goed opgevoed. Ze knagen overal aan en dat is in huis ook goed te zien. Ik heb er echter verder niet bij stilgestaan en heb op een avond gewoon mijn laptop op tafel laten staan terwijl deze aan het opladen was.
De volgende ochtend had een van de katten de snoer doorgebeten en dat was blijkbaar op het moment dat de laptop nog niet helemaal opgeladen was en ik had hem dringend nodig.

originele_apple_magsafe_oplader_85wattfront_apple_magsafe_2_oplader_60wattEen nieuwe Magsafe adapter

Toen had ik natuurlijk gelijk een nieuwe adapter nodig, maar ik had ook geen zin eentje in de winkels te gaan zoeken. Dus ben ik online gaan zoeken. Daar vond ik al gauw de Magsafe adapters van Bizzix. Wat een voordelige prijs! Ik heb er gelijk een paar meer besteld, in het geval dat de katten ook een andere te pakken zouden krijgen. De kwaliteit en de service is zeker aan te raden!