Willen jullie het ideale verjaardagscadeau geven aan iemand die jou dierbaar is dan is de SAB unix het ideale cadeau om te geven! Ik heb dit product cadeau gegeven aan mijn vader en hij beleefd er heel veel plezier aan, ook heb ik hem zelf thuis en heb nog nooit zo’n top satelliet ontvanger gehad bij de meeste satelliet ontvangers had ik altijd problemen met de verbinding maar dat is niet helemaal niet meer aan de orde. Je kunt van heel veel opties gebruik maken je kan er films mee kijken, ook kun je alle televisie zenders ontvangen via de satelliet en de leukste optie vind ik persoonlijk het opnemen je kunt er twee verschillende kanalen mee opnemen terwijl jij op een ander kanaal televisie zit te kijken dat is wel een echte luxe! De kwaliteit is uitstekend zelfs bij onweer heeft de SAB unix zelden problemen met de verbinding.

Prijsverhouding

In verhouding met andere satelliet ontvangers is de prijs van dit product gemiddeld. Maar de kwaliteit is een stuk beter dan de rest van de satelliet ontvangers vandaar dat ik jullie aanraad om deze satelliet ontvanger ook te gaan kopen. Want je gaat er heel veel plezier aan beleven het is echt een top product!