De bedankjes heb ik gevonden maar wil graag alle complimenten achter laten op mijn site omdat deze eigenlijk voor Memoriae.nl zijn. Omdat mijn ouders een groot feest hebben gegeven en ik hiermee natuurlijk ook heb geholpen. Ben ik op het idee gekomen om ook een bedankje te bestellen voor de gasten die zijn geweest. Het feest van mijn ouders betrof een jubileum en daarom vond ik dat juist een idee om mensen iets mee naar huis te kunnen geven. En mijn ouders ook, en het allerleukste was natuurlijk dat ze dit mij hebben laten doen. En toen ik op deze site terecht kwam kreeg ik opeens een erg leuk idee.

Het enige dat ik had gedaan is het vinden van deze site

De bedankjes die je hier uitzoekt kan je personaliseren, door hier een mooi gedicht op te zetten. Ik ben er dan ook eens even goed voor gaan zitten en ik heb een erg mooi klein en krachtig gedicht bedacht. Toen is dit gedichte op een mooi bloempotje gekomen en ben ik gaan bestellen. Toen de bestelling binnen was en ik deze aan mijn ouders liet zien, waren zij erg blij hiermee en gaven toe dat ze blij waren dat zij mij hiervoor hebben gevraagd. Het enige wat ik eigenlijk heb gedaan is dit adres gevonden. Enfin, als je voor een zeer lage prijs echt iets leuks wilt geven of versturen aan mensen die je lief hebt, dan raad ik echt aan om eens op deze site te kijken.