shop4hoesjes

Heb jij een laptop en ben jij op zoek naar een laptop sleeve? Dan is het goed om te kijken naar de criteria om een geschikte laptop sleeve aan te schaffen. In dit artikel zullen we kort stilstaan bij de meest belangrijke criteria voor het aanschaffen van een correcte laptop sleeve. Hierdoor weet je zeker dat je de juiste sleeve koopt zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Kijk altijd naar de afmetingen van je laptop

Als je besluit om op zoektocht te gaan naar een laptop sleeve is het altijd goed om naar de afmetingen van je laptop te kijken. Hierbij is het advies om niet naar de lengte keer breedte te kijken qua afmeting, maar naar je beeldscherm in inches. Laptop sleeves en hoezen worden namelijk altijd aangeboden in inches. Hierdoor heb jij direct inzichtelijk wat de afmetingen zijn en of de hoes daadwerkelijk gaat passen om jouw laptop. Heb jij de correcte afmeting gevonden? Dan is het vervolgens de taak om een kleur te kiezen.

shop4hoesjes

Kies de juiste kleur

Heb jij de juiste afmeting gevonden? Dan is het nu de kunst om een kleur te vinden die goed aansluit bij jouw wensen. Over het algemeen kun je op de websites goed een overzicht vinden van de kleuren die passen bij de afmetingen. Hierdoor kan jij in een oogopslag direct zien welke laptop sleeve het beste bij jou past.