Kerstpakket op maat laten maken voor uw bedrijf

Voordelen kerstpakket op maat laten maken voor uw bedrijf

Als werkgever laat u ieder jaar aan uw medewerkers merken dat u hun harde inzet waardeert door ze een kerstpakket te geven. Dit is in Nederland traditie. Maar wat geeft u uw werknemers dit jaar? In de loop van de jaren wordt het telkens moeilijker om een origineel kerstpakket te verzinnen. Kies er daarom voor om een kerstpakket op maat te laten maken voor uw bedrijf. U bepaalt dan zelf wat er in het kerstpakket komt. Hier zitten een aantal voordelen aan. Bent u benieuwd welke voordelen dit zijn? Lees dan snel verder.

Veel keuzevrijheid

Bij een kerstpakket op maat laten maken voor uw bedrijf, heeft u veel keuzevrijheid. U bepaalt welke producten er in het kerstpakket komen en welke niet. Weet u bijvoorbeeld dat uw werknemers wel houden van een drankje, dan voegt u een lekkere wijn of bier toe. U kunt het zo persoonlijk maken als u zelf wilt.

Kies voor producten die bij uw bedrijf passen

U kunt de producten in het kerstpakket niet alleen afstemmen op uw werknemers, maar ook op uw bedrijf. Is duurzaamheid bijvoorbeeld erg belangrijk binnen uw onderneming? Dan kunt u ervoor kiezen om toffe gerecyclede producten aan uw kerstpakket toe te voegen.

Bepaal zelf uw budget

Als u een standaard kerstpakket voor uw werknemers koopt, zit u aan prijzen gebonden. Dat is niet zo bij een kerstpakket op maat laten maken voor uw bedrijf. U selecteert dan zelf de producten op basis van uw budget.

Het is heel eenvoudig

Een kerstpakket op maat laten maken voor uw bedrijf, kost u weinig tijd en moeite. Het enige dat u moet doen is uw wensen doorgeven, de rest wordt voor u gedaan. Zo heeft u binnen een mum van tijd uw eigen unieke, persoonlijke kerstpakket binnen waar uw werknemers zeker blij van zullen worden. Heeft u nog vragen? Of wilt u meer weten over een kerstpakket op maat laten maken voor uw bedrijf? Laat het ons weten via het contactformulier.