Bij Bijvanck Blaricum kan je het zo gek niet verzinnen of zij verkopen het wel. Deze drogist heeft zo een groot assortiment dat je hier terecht kan voor de volgende spullen, zoal:

  • parfums
  • speelgoed
  • haarkleuringen
  • geneesmiddelen
  • toiletspullen
  • tabak

En zo kan ik nog wel even door gaan. Het beste is om hier een keertje heen te gaan en met je eigen ogen te kunnen zien wat hier zoal te koop is. Niet de keuze is enorm, ook de prijzen zijn zeker de moeite waard. Wanneer ik een cadeautje moet hebben voor de verjaardag van een kind, dan ga ik altijd hierheen.  

Leuke spulletjes

Vandaag weer eens naar de winkel van Bijvanck Blaricum geweest om een cadeautje voor mijn neefje te zoeken. Best wel moeilijk om uit het vele speelgoed hier een keuze te maken, maar gelukkig heb ik met de hulp van een medewerker iets leuks kunnen kopen. Tevens heb ik wat shampoo meegenomen omdat die in de aanbieding waren. 

Vaak wanneer ik naar deze drogist ga kom ik met veel meer spullen thuis dan er op mijn lijstje staan. Niet dat ik dat een probleem vind want alle spullen kan ik goed gebruiken. Mijn neefje was in ieder geval superblij met zijn cadeautje.