Wie vaker een modelbouw heeft gemaakt, weet dan ook dat  Humbrol voor de “finishing touch” kan zorgen. Een tijd terug had ik voor mijn broer een modelbouw vliegtuig voor hem gekocht, wat was hij hier blij mee. Gisteren zijn wij naar de winkel van De Wit Hobby & Techniek gegaan om nog wat verf en andere spulletjes te kopen. Vandaag kreeg ik een mooie foto toe gestuurd met het resultaat van het cadeau wat ik aan mijn broer had gegeven.  Een mooie, op schaal gemaakt vliegtuig stond erop. Wat een mooi resultaat was het geworden. 

Ook online beschikbaar

Ben je ook verslaafd aan modelbouw, maar ben je niet in de gelegenheid om maar de winkel in Zwolle te gaan, dan heb je ook de mogelijkheid om je spullen online te kopen. Zo koopt mijn broer ook vaak zijn spullen, vooral omdat hij met school en een bijbaantje geen tijd heeft om te gaan shoppen.

Nog nooit heb ik mijn broer zo kwaad en teleurgesteld gezien als vanmiddag.  Vorige week was ik nog met hem naar de modelbouw winkel gegaan om Humbrol te kopen en daarna kreeg ik een foto van het resultaat. Nu is zijn vliegtuig  kapot gevallen. Vanmiddag weer naar de winkel, maar deze keer voor de reparatie service. Nu kan mijn broer weer lachen, zijn model is weer gemaakt.