Bij Lintjeswinkel.nl kan je online lint bestellen per meter. Ideaal voor de particulier die graag met lint werkt maar ook voor de zakelijke markt is dit handig. Wanneer je de winkel net even anders wil aankleden kan je aan een paar meter lint al genoeg hebben. Gebruik je veel en vaak lint als ondernemer, bijvoorbeeld voor het maken van eigen producten, dan kan je beter bij de zus van dit bedrijf kijken, LintjeswinkelXL.nl. Deze site verkoopt het lint en band per rol.


Waarom lintjeswinkel.nl

Lintjeswinkel.nl heeft het grootste assortiment lint in Nederland. Lintjes worden volop gebruikt bij het feestelijk verpakken van een cadeau, als decoratie maar ook voor het versieren van kleding. Er zijn verschillende soorten lint, zowel qua materiaal als dessin. Stippen, strepen, hartjes of bloemetjes en dit op satijn of weefband. Het moet gek gaan als je hier niet kunt vinden wat je zoekt.

Voordelen online lint kopen
Online lint bestellen is snel en eenvoudig. Wanneer je voor 14.00 uur besteld dan gaat deze bestelling nog dezelfde dag met de post mee. Naast de grote collectie lint kan je ook alle andere toebehoren bestellen zoals applicaties en accessoires. Is je bestelling langer dan een meter dan krijg je deze zoveel mogelijk aan één stuk en bij bestellingen boven de € 25,- betaal je geen verzendkosten. Betalen kan via iDeal of Paypal.

Hoe te bestellen
In de webshop kies je de producten die je wilt hebben en plaatst deze in de winkelwagen. Meerdere items wordt hierin samengevoegd. Wanneer je op bestelling klikt zie je het overzicht aan lint en accessoires en kan je eventueel nog wijzigingen aanbrengen. Na het opgeven van je naam en afleveradres kan je betalen en de bestelling komt naar je toe.